Demi&Sel Romania
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Ce spune luna in care te-ai nascut despre tine?

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
||MisS-InDePenDent||
Admin
||MisS-InDePenDent||

feminin Gemeni Sobolan
Reputatie : 0
Data nasterii : 24/05/1996
Data de inscriere : 04/09/2009
Varsta : 28
Localizare : In IaD uSa DiN cApAtUl CuLoArUlUi...nu ciocani intra!

Ce spune luna in care te-ai nascut despre tine? Empty
MesajSubiect: Ce spune luna in care te-ai nascut despre tine?   Ce spune luna in care te-ai nascut despre tine? Icon_minitimeDum Sept 06, 2009 2:14 am

Sus In jos
http://robert-pattinson.forumz.ro
ade`
Moderator Global
ade`

Berbec Sobolan
Data nasterii : 13/04/1996
Data de inscriere : 06/09/2009
Varsta : 28

MesajSubiect: Re: Ce spune luna in care te-ai nascut despre tine?   Ce spune luna in care te-ai nascut despre tine? Icon_minitimeDum Sept 06, 2009 5:49 am

Rezultatul testului tau: Esti o persoana activa si dinamica. Iei deciziile foarte repede, iar de cele mai multe ori iti pare rau pentru alegerile pe care le faci. Ai un caracter extrem de puternic, iti place sa fii in centrul atentiei si esti usor narcisist/a. Fiind o persoana prietenoasa, atenta, generoasa si saritoare, stii sa-i consolezi pe cei din jur. Uneori esti agresiv/a si razbunator/razbunatoare, dar de cele mai multe ori esti emotiv/a. De asemenea, iubesti aventura.

❌x
Sus In jos
Bzzu`
Moderator Global
Bzzu`

Berbec Maimuta
Data nasterii : 20/04/1992
Data de inscriere : 06/09/2009
Varsta : 32

MesajSubiect: Re: Ce spune luna in care te-ai nascut despre tine?   Ce spune luna in care te-ai nascut despre tine? Icon_minitimeDum Sept 06, 2009 9:15 pm

+
----
-Rezultatul testului tau: Esti o persoana activa si dinamica. Iei deciziile foarte repede, iar de cele mai multe ori iti pare rau pentru alegerile pe care le faci. Ai un caracter extrem de puternic, iti place sa fii in centrul atentiei si esti usor narcisist/a. Fiind o persoana prietenoasa, atenta, generoasa si saritoare, stii sa-i consolezi pe cei din jur. Uneori esti agresiv/a si razbunator/razbunatoare, dar de cele mai multe ori esti emotiv/a. De asemenea, iubesti aventura.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ce spune luna in care te-ai nascut despre tine?   Ce spune luna in care te-ai nascut despre tine? Icon_minitime

Sus In jos

Ce spune luna in care te-ai nascut despre tine?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Spune-mi cum dormi ca sa-ti spun cum esti
» Spune-mi ce super erou vrei sa fii si-ti spun ce job vei avea
» Media cu care ai terminat
» Pareri|propuneri despre|pentru regulament
» Selena Gomez nu va canta niciodata despre baieti

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Demi&Sel Romania :: Cafenea :: Quiz-uri-
Mergi direct la: