Demi&Sel Romania
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

"Nu o sa fac sex înainte de căsătorie"

In jos 
AutorMesaj
ade`
Moderator Global
ade`

Berbec Sobolan
Reputatie : 0
Data nasterii : 13/04/1996
Data de inscriere : 06/09/2009
Varsta : 28

"Nu o sa fac sex înainte de căsătorie" Empty
MesajSubiect: "Nu o sa fac sex înainte de căsătorie"   "Nu o sa fac sex înainte de căsătorie" Icon_minitimeDum Sept 06, 2009 5:47 pm

Selena Gomez, starul din cel mai recent succes Disney, „Wizards of Waverly Place”, a hotărât să rămână virgină până la căsătorie.

Vedeta, în vârstă de 16 ani, recunoaşte fără nicio ruşine că nu vrea să facă sex până nu se vede în faţa altarului. Adolescenta a mers într-atât de departe cu promisiunea, încât şi-a rugat tatăl să-i dea un inel care să-i amintescă de acest angajament până când va spune „da” în faţa unui preot. „I-am spus: «Tată, vreau un inel de promisiune». Aşa că a cumpărat unul şi s-a dus la biserică şi l-a sfinţit. Chiar m-a folosit drept exemplu în faţa altor copii”, a povestit actriţa.

Selena, care este văzută la ora actuală drept o nouă Miley Cyrus, spune că această abstinenţă de la orice act sexual până la căsătorie este nu numai o promisiune faţă de sine, ci şi faţă de toţi cei care o iubesc. „Îmi voi respecta cuvântul faţă de mine, faţă de familia mea şi mai ales faţă de Dumnezeu”, a subliniat Gomez.
Sus In jos

"Nu o sa fac sex înainte de căsătorie"
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Official musi video "One and the Same" by Demi Lovato and Selena Gómez
» Tell Me Something I Don't Know"

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Demi&Sel Romania :: Demi&Selena :: Selena Gomez :: News-
Mergi direct la: